Den Bosch Empel-Maaspoort

Team Empel en Maaspoort.

Een frisse kijk op thuiszorg.

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.

Dé Buurtzorgformule.

Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor verpleging en verzorging aan huis ontwikkeld. Zorgverlening waarbij we streven naar betere oplossingen voor de cliënt, duurzaam en effectief. Door de zorgverlening volledig door hoog opgeleide wijkverpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden in kleine autonome 'Buurtzorgteams' in te laten vullen wordt het oplossend vermogen en de professionaliteit van medewerkers ten volle benut. Deze Buurtzorgteams worden ondersteund door een landelijke organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne ICT-toepassingen waardoor de administratieve kosten tot een minimum worden beperkt. De kosten van management en overhead worden zo beperkt mogelijk gehouden. Kortom: betere zorg tegen lagere kosten; een aantrekkelijk perspectief voor cliënt, professional en verzekeraar.

Buurtzorg Nederland: een natuurlijk alternatief!

De planning wordt door het team zelf gemaakt. Dus er is geen bureaucratie; wel een persoonlijke en deskundige aanpak. Het team is altijd dag en nacht bereikbaar. Zorg wordt geoptimaliseerd in nauwe samenwerking met (huis)artsen, ziekenhuizen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en een diëtiste.
Zelfredzaamheid wordt waar mogelijk bevorderd.

Ook zorgen wij zelf voor het up to date houden van onze kennis op medisch en maatschappij gerichte zorg dmv scholingen en trainingen.

Het team heeft verschillende aandachtsvelden. Dit zijn oa Dementie, Wondzorg en Paliatieve zorg. 

 

Op 17 september 2012 is er een buurtzorgteam gestart in Empel-Maaspoort.

Ons team heeft 7 vaste medewerkers en 3 goed ingewerkte oproepkrachten

Het vaste team bestaat uit: Hermien van der Stee, Ellen Geerts, Diny Klerks, Marion van Mil, Kitty Steenbakkers, Marielle Marinus en Christy Bogers.

De oproepkrachten zijn: Joke Blom, Karin Witters, Ilze Eikenaar

Ons werkgebied valt binnen de postcodes: 5235 t/m 5236

Wilt u meer weten over Buurtzorg Den Bosch Empel-Maaspoort, neem dan contact met ons op.
De brink 6a 06 - 20902826
5236AR Empel denboschempel-maaspoort@buurtzorgnederland.com